Nieuws

U bent hier

  • donderdag, 31 oktober, 2019 - 13:46
Premièrekoorts God van de Slachting

God van de Slachting gaat bijna het licht zien. We kunnen niet wachten en hebben enorm zin om na jaren van korte festival producties weer een karakterstuk van formaat te spelen. We hopen je op de premiere of een van de andere voorstellingen te zien in de culuurboerderij Nieuwe Erven. Heb je al kaarten besteld? Let op dat de aanvangstijd van de voorstelling op 9 november van 20.00 is gewijzigd naar 20.30. Tickets bestel je hier

lees meer ›
  • vrijdag, 12 juli, 2019 - 07:50
God van de Slachting, Rondje van de Stad

Tulpen. Koffie. Clafoutis. Thalia speelt fragmenten uit Yasmina Reza's hilarische meesterwerk God van de Slachting ook wel bekend als Carnage. De voorstelling gaat in November in première in de Nieuwe Erven.

lees meer ›
  • maandag, 7 januari, 2019 - 09:30
Tussenruimte

Traditie getrouw staat Thalia weer op winter Vuurol. Het festival thema is dit jaar Doorgronden. Voor dit thema maakt antropoloog Anke Tijtsma samen met organisatie filosoof Mieke Moor en scriptsschrijver Aukje Lausberg-Boland de voorstelling Tussenruimte. 

In Tussenruimte vertellen twee mensen gepassioneerd over de worstelingen op hun werk; een filosoof denkt mee. Er ontstaat nieuw werk. 

lees meer ›
  • maandag, 30 juli, 2018 - 14:18
Weltevree op Rondje van de Stad

De hilarische voorstelling Weltevree staat op het festival Rondje van de Stad 

Op 9 september speelt Thalia deze lokatie voorstelling op het terrein van de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Vanaf 13.00 uur elk uur, laatste voorstelling 17.00 uur. 

Meer info over Rondje van de Stad? link 

Meer info over de voorstelling Weltevree? link

lees meer ›
  • maandag, 23 april, 2018 - 10:28
Weltevree

Met Pinkesteren kun je weer genieten van twee dagen lokatie theater in de bossen van Lage Vuursche. Wederom is Thalia gevraagd speciaal voor Vuurol een voorstelling te maken. Dit jubileum jaar is het thema Stroom. 

lees meer ›
  • vrijdag, 24 november, 2017 - 22:45
Vuurol wintereditie 2018

Voor de 2018 wintereditie van festival Vuurol maakt Thalia momenteel een Art performance rondom YOU in samenwerking met portretkunstenaar Hans Hiltermann en artistiek antrolopoog Anke Tijstma

lees meer ›
  • woensdag, 7 juni, 2017 - 15:37
1.000 bezoekers bij 'KUIL'

De locatievoorstelling 'Kuil' was de hit van Festival Vuurol op 4 en 5 juni bij Lage Vuursche. We hebben bijna 1.000 bezoekers in de kuil gehad. En dat niet alleen: iedereen heeft zich kostelijk vermaakt en kwam met een lach op zijn gezicht weer uit de voorstelling! 

MEER INFO EN FOTO'S

lees meer ›
  • maandag, 27 maart, 2017 - 10:41
Nighthawks bracht Hopper tot leven

Een schilderij. Een sfeer. Thalia is erin geslaagd Nighthawks tot leven te brengen. De desolate sfeer van een café in het New York van de jaren veertig. De hunkering naar verandering en contact tegen de achtergrond van de spanningen in de wereld.

Aan iedereen die deze voorstelling heeft meegemaakt: bedankt voor jullie enthousiasme en support. 

We'll meet again!

lees meer ›
  • zondag, 29 januari, 2017 - 19:19
Financiële steun voor Thalia

Het VSB-fonds, het KfHein fonds en het Carel Nengermanfonds hebben donaties toegezegd voor de voorstellingen die we in 2017 gaan produceren. 

lees meer ›

Pagina's

Meld je aan voor onze nieuwsbrief